Omtrent AG

Ons Restaurant en Hotel is gelegen op het platte land van de Kabupaten Lampung Timur op afstand van sterrenhotels. Maar ons devies is:
"Geen Sterrenhotel, wel een Juweel!"

Bezoekers van deze streek zoeken doorgaans een hotel in de stad Bandar Lampung, waar verschillende sterrenhotels te vinden zijn. Sinds de opening van ons mini-hotel in februari 2000 hebben al heel wat zakenlieden en ook wel toeristen die Lampung Timur bezoeken ons weten te vinden en waarderen en die reizen niet meer elke dag naar de grote stad.

Lampung Timur is geen Bali, maar voor de toeristische reiziger die eens iets anders wil dan de platgetreden paden bewandelen heeft Lampung toch ook heel wat te bieden.

AG schittert niet met sterren, maar biedt wel de kwaliteit en wij beschouwen het als onze missie een voorbeeld te zijn voor deze omgeving en een bescheiden bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van deze streek. AG biedt U dan ook schone kamers met het comfort dat U zoekt. AG is nu ook het eerste hotel in Indonesie waar een energie zuinige warmtepomp de warmwatervoorziening van de badkamers verzorgt.

 

Op deze website zult u ook enige informatie vinden over de Provincie Lampung en de Kabupaten Lampung Timur.

Waarom zoudt U onze gast willen zijn?

Met deze website hopen wij bij te dragen aan de ontwikkeling van Lampung Timur